Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het gebruiken van een Loesje-tekst!
Maar... daar zitten wel wat voorwaarden aan. Op deze pagina lees je er alles over en kun je bij mij een verzoek indienen voor het gebruik ervan.

Hieronder kun je alle voorwaarden lezen voor het gebruik van mijn teksten. Kort gezegd komt het erop neer dat aan het gebruik van mijn teksten kosten zijn verbonden en dat het aan een bepaalde tijd gebonden is, afhankelijk van waar je het voor wilt gebruiken.

Lees de tekst even rustig door, en klik op Doorgaan om verder te gaan:

Algemene voorwaarden
Je hebt altijd toestemming nodig.


Opmaak
Je mag de posters alleen gebruiken in de originele opmaak van Loesje (vergroten of verkleinen mag natuurlijk wel). Er mogen geen logo's bij de Loesje-poster worden geplaatst.

Bij drukwerk spreken we een oplage af. Bij een eventuele herdruk dient opnieuw toestemming te worden gevraagd.

Bij e-learningmodules spreken we een termijn af van drie jaar. Zodra de termijn is afgelopen, dient opnieuw contact te worden gezocht met Loesje voor een nieuwe termijn.

Bij een product.
Loesje vindt het ook belangrijk dat er geen enkel ander logo op het product vermeld staat.

Website, social media kanaal, Linked-In, nieuwsbrief etc.
Voor het gebruiken van de posters voor bijvoorbeeld de header of profielfoto geven we geen toestemming. Als het gaat om het incidenteel posten van een Loesje poster dan kan Loesje daar soms kosteloos toestemming voor geven.

Promotioneel/ commercieel gebruik
Als het om een bedrijfspagina gaat, en deze wordt ingezet voor bijvoorbeeld pr, ziet Loesje dit als promotioneel gebruik. Daar geeft Loesje geen toestemming voor.

Loesje beeldmerk/ Loesje handtekening
Op Loesje-posters rusten enkele rechten. Naast auteursrecht rust er ook beeldmerkrecht op. Dit betekent dat Stichting Vrienden van Loesje altijd toestemming moet geven voor het gebruik van haar handtekening of een handtekening die gebaseerd is op de Loesje handtekening.

<< Annuleren